• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst

Em's Real Food

  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Doordeweeks
      • Max. 20 min
      • 20-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
    • Keukendagen
      • Hapjes
      • Voorgerechten
      • Hoofdgerechten
      • Nagerechten
    • Bakken
    • Drankjes
    • Vegetarische gerechten
    • Vegan gerechten
    • Melkvrije gerechten
  • Fotografie
    • Over Emma
    • Samenwerken met Emma
    • Blogs foodfotografie
    • Contact met Emma
    • Emma’s klanten
    • Privacy & cookies
  • Lifestyle
    • Uitjes
    • Emma’s lijstjes
    • Kookboekrecensies

Hapjes voor de dagen waarop je zin hebt om uitgebreid te koken

Alle borrelhapjes van Em's Real Food op een rij.

Een schaaltje rokerige romesco met plat brood met een hand die een stukje brood in de romesco dipt

Vega | 30m

Rokerige romesco – paprikasaus met amandel

Vegan köfte

Avondeten | 45m

Vegan köfte uit Een tafel vol

Sardinetoast

Avondeten | 10m | 5

Sardinetoast – zoiets als haring en wittebrood

Wat eten tijdens een hittegolf?

Vega | 10m

Gazpacho ijsjes

Geklopte boter met roze peper

Vega | 10m | 5

Geklopte boter met roze peper

Tonijn rillettes

Max. 20 min | 10m

Rillettes van tonijn

Knapperig rijstpapier met kokos kachumbar

Vega | 20m

Knapperig rijstpapier met kokos salsa

Plaattaart met doperwten en ei

Vega | 30m | 5

Plaattaart met doperwten, ei en boerenkool

Mijn ideale borrelplank

Vega

Mijn ideale borrelplank

10 recepten kerstborrel

Vega | 10m | 5

Warme zoete olijven

Crunchy & creamy witte bonen uit Vegan Comfort

Vega | 30m

Crunchy & creamy witte bonen uit Vegan Comfort

Kerstborrel 10 recepten

Vega

Camembert uit de oven met spicy nootjes

Hartige granola

Vega | 10m | 5

Hartige granola

Meloen met pistache en basilicum

Vega | 10m | 5

Meloen met pistache en basilicum

Geitenkaasdip met munt

Vega | 5m | 5

Romige dip met geitenkaas en munt

Eenvoudige pissaladière

Avondeten | 20m | 2.7

Eenvoudige pissaladière – Provençaalse uientaart

  • Ga naar pagina 1
  • Ga naar pagina 2
  • Ga naar pagina 3
  • Interim pagina's zijn weggelaten …
  • Ga naar pagina 6
  • Ga naar Volgende pagina »

Footer

NIEUW! Em's real food nieuwsbrief!
Schrijf je snel in!

Maximaal 1x per maand inspiratie van Emma in je mailbox.

Op zoek naar een kookboek?

BBQ tijd Susan Aretz - kookboekreview

BBQ tijd Susan Aretz – kookboekreview

Is dit een kookboek Heston Blumenthal

Is dit een kookboek? – recensie

Recensie Moro Thuis

Moro Thuis – kookboekrecensie

BAK! - Paul Hollywood

BAK! – Paul Hollywood – kookboekrecensie

Kookboekrecensie Een tafel vol

Een tafel vol – kookboekrecensie

Meer recensies..

Mijn laatste berichten

10 tips vakantie met kinderen

Emma's lijstjes

10 tips voor vakantie met kinderen

BBQ tijd Susan Aretz - kookboekreview

Kookboekrecensies

BBQ tijd Susan Aretz – kookboekreview

Rabarberpudding

Zoet | 15m

Rabarberpudding

8 beste tips voor vakantie in Frankrijk

Emma's lijstjes

Mijn 8 beste tips voor vakantie in Frankrijk

Zeebaars met sesam en zwarte peper van bovenaf gefotografeerd

Doordeweeks | 15m

Zeebaars met sesam en zwarte peper

Back to top