Samenwerken met Emma

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Het lijkt zo makkelijk. Elke telefoon heeft een goede camera, dus hoe moeilijk kan het zijn om eten goed op beeld vast te leggen? Waarom zou je daar nou iemand voor inschakelen?

Nou, best wel moeilijk, blijkt al snel als je het gaat proberen. Ik kan het weten, want in 2013 begon ik mijn carrière als foodblogger met en smartphone van de eerste generatie en een crappy camera.

Recepten bedenken was ook iets dat ik maar een beetje erbij deed. Lang niet altijd was de receptuur helemaal correct, maar hé, het was 2013, dus was nog niet zo belangrijk.

Foodfotografie en receptontwikkeling

Hoe anders is dat nu. Consumenten verwachten foto’s waar ze zo in willen bijten, en recepten die tot op de laatste komma kloppend.

En dan blijkt een gerecht watertandend smakelijk op de foto zetten nog best een dingetje. Net als zorgen dat een recept helemaal getest is en zonder fouten is opgeschreven.

Maar gelukkig: daar kom ik om de hoek kijken!  Ik laat de doelgroep van mijn klanten watertanden door enerzijds kleurrijke, sprankelende foto’s en snappy video’s en anderzijds smakelijke, makkelijke recepten.

Met ruim 10 jaar ervaring als ontwikkelaar van makkelijke recepten met échte ingrediënten, maak ik recepten die bijna niet kúnnen mislukken en die passen bij de merkwaarden en strategie van de merken waar ik mee werk.

Van reels voor HEMA tot productfotografie voor de Franse bakker op de hoek en van foodfoto’s voor een kookboek tot recepten die als marketingtool dienen.

Dus of je nu alleen foto’s van eten nodig hebt, of juist ook van je zaak, of je recepten erbij wilt of niet: ik neem je aan de hand, denk met je mee en laat je doelgroep watertanden!

Waarom samenwerken met Emma

En waarom zou je dan met míj samenwerken en niet met iemand anders? Dat kan ik je zelf uitleggen. Maar mijn klanten kunnen dat veel beter!

Omdat Emma gewoon onwijs lekker samenwerkt, snel schakelt en fan-tas-tische recepten maakt.

Michelle Rozenhart – Honderd80 b.V.

Emma is direct en creatief. Ze werkt heerlijk relaxt, doet veel in overleg, is duidelijk in wat de mogelijkheden zijn.

Emma is goed in het neerzetten van haar ideeën met creatieve eigen inbreng. Het samenwerken ging heel vlot en was echt heel gezellig!

Annemieke de kroon & Mieke Dams – auteurs BOOST!

Leuk contact, prettig gesprek en enthousiast! Emma werkt snel en is heel prettig in de omgang. Ze denkt mee en heeft op elke vraag een antwoord.

Deepblue

Samenwerken

Of je nu op zoek bent naar een foodfotograaf, een receptontwikkelaar of een horecafotograaf: bij mij ben je aan het juiste adres.

Kerst 2023Kerst 2023