Mijn klanten

Je denkt eraan om met mij te gaan samenwerken. Maar je wilt natuurlijk wél zeker weten dat je daar goed aan doet.

Snap ik. En dan kan ik natuurlijk heel druk gaan namedroppen, logo’s neerzetten en al dat soort dingen.

Dat doe ik óók. Maar nog liever laat ik mijn klanten aan het woord!

Wat mijn klanten over mij zeggen

Emma heeft ons geholpen met ontzettend mooie foto’s. Ze werkt snel en concreet en heeft oog voor detail. Emma is heel professioneel, lief en sociaal.

Bar lokaal

Emma’s foto’s spraken ons meteen aan: lekker fris en kleurrijk en realistisch. Emma ging meteen lekker aan de slag en leverde prachtige plaatjes af.

Emma had alles in huis om onze gerechten aan te kleden. Ze werkt heerlijk relaxt, doet veel in overleg en is duidelijk in wat de mogelijkheden zijn. Emma is creatief, heeft veel ideeën en levert de foto’s snel aan. De samenwerking ging heel vlot en was heel erg gezellig!

We zijn enorm tevreden met hoe het is gegaan!

Mieke Dams & Annemieke de kroon – Auteurs Boost!

Emma bedenkt unieke recepten met mooie receptfoto’s en bijbehorende copy. Ze heeft goed door naar wat voor content we op zoek zijn en neemt feedback goed op. Ze heeft weinig input nodig om met leuke ideeën te komen en komt afspraken altijd na. Daarnaast levert Emma het werk compleet aan: recept, foto, copy. Hierdoor kan het eigenlijk gelijk doorgeplaatst worden en dat is top! Emma maakt bovendien erg leuke reels.

HEMA Nederland

We zijn enorm blij met de foto’s van de bakkerij!

Mamie gourmande

Ik ben met Emma gaan werken vanwege haar enthousiasme, haar originele recepten en haar heldere fotografiestijl. Ik wilde mijn liefde voor koffie én originaliteit graag inzetten als onderdeel van mijn brandingstrategie. Emma heeft mij hierbij geholpen door 4 heerlijke recepten en bijbehorende foto’s te leveren.

Emma werkt onwijs lekker samen, schakelt snel, maakt fan-tas-tische recepten en snapt wat ondernemen is. En dat werkt heel erg fijn!

Michelle Rozenhart – Honderd80 B.V.

Leuk contact, prettig gesprek en enthousiast! Emma werkt snel en prettig in de omgang. We zijn zeer tevreden!

Deepblue

Mooie foodfotografie, puur en stijlvol in beeld gebracht. Inspirerende recepten!

Simon lévelt

Mijn lezers over mijn recepten

Ook samenwerken?

Krijg je wel trek van mijn eerdere samenwerkingen? Dat snap ik!