Samenwerken met Emma van der Deijl van Em’s Real Food

Ik ben Emma van der Deijl en ik HOU van koken en eten. Van uren in de keuken tot binnen een kwartier op tafel en van een hele middag tafelen tot met een kommetje comfortfood op de bank, het is me allemaal even lief.

Over Emma van der Deijl
Foto: Jessica Vink

Die liefde deel ik graag! Wat in 2013 begon als een kleinschalige foodblog om de recepten te delen waar mijn dinergasten om vroegen, is uitgegroeid tot een foodonderneming. Na een jarenlange carrière als jurist bij de overheid, heb ik in 2020 besloten mijn hart te volgen en van mijn hobby mijn beroep te maken.

Emma van der Deijl: culinaire content creator

In de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld van een eenvoudige foodblogger tot allround foodfotograaf, receptontwikkelaar, contentmaker en culinair consultant. Dit doe ik uiteraard voor mijn eigen kanalen, maar ook voor andere bedrijven.

Voor grote én kleine merken werk ik als foodfotograaf, receptontwikkelaar en content creator. Daarnaast ben ik culinair consultant voor bedrijven in de foodsector. Ik werk en heb gewerkt voor merken als HEMA, Simon Lévelt, Mepal en Santa Maria.

Ik ben gevestigd in Leiderdorp (naast Leiden) en werk dan ook veelal in de Randstad. Foodfotografie doe ik zowel op locatie als in mijn thuisstudio.

Meer over mij weten? Lees dan eens dit interview! Hierin vertel ik over mijn favoriete gerechten en restaurants, voorbeelden, kookmissers en meer.

Doelgroep Em’s Real Food

Mijn lezers en volgers zijn mensen met niet zoveel tijd, die wel graag met echte, verse ingrediënten willen koken. Ze zijn dan ook op zoek naar snelle, makkelijke recepten. Die recepten maak ik, en altijd met een echte, eigen “Emma”-twist. Veel van mijn lezers en volgers hebben (jonge) kinderen. Ik zorg dan ook dat mijn recepten werken voor gezinnen!

Overigens houdt een groot deel van mijn volgers, ondanks hun gebrek aan tijd, veel van koken en bakken. Voor hen maak ik dan ook regelmatig uitgebreidere recepten.

Portfolio en eerdere samenwerkingen Emma van der Deijl

Natuurlijk vind je op mijn website een overzicht van mijn huidige en eerdere samenwerkingen. Mijn foodfotografie-portfolio vind je hier. Wil je mijn tarieven weten? Klik dan hier!