Over Emma

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Eten en koken is leven. Daarom is de heerlijkste recepten bedenken, maken en vastleggen mijn grote passie.

De kers op de taart? Koken voor en eten met een tafel vol extended family en de lekkerste gerechten.

Over Emma van der Deijl foodfotograaf

Waar ik in geloof

Mijn klanten zeggen over mij dat ik nauwkeurig en snel werk en betrouwbaar en flexibel ben.

Ik maak het je graag gemakkelijk. Of je nu op zoek bent naar een full-service receptontwikkelaar, foodfotograaf en videograaf voor je bedrijf, of gewoon op zoek bent naar een gerecht om zelf op tafel te zetten.

Duurzaamheid vind ik belangrijk: niet alleen in de keten, maar ook tot de laatste kruimel van de gerechten die ik op beeld vastleg.

Ik geloof ook heilig in andere vormen van duurzaamheid: langdurige samenwerkingen, zodat ik met mijn klanten kan lezen en schrijven, gezonde recepten waar het kan en recepten die voor iedereen maakbaar zijn.

Culinaire content creatie

In de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld van een eenvoudige foodblogger tot allround foodfotograaf, receptontwikkelaar en horecafotograaf. Dit doe ik uiteraard voor mijn eigen kanalen, maar ook voor andere bedrijven.

Echt en authentiek

Wat mijn gerechten zo echt maakt? Ik werk zoveel mogelijk met pure ingrediënten en zorg dat mijn recepten altijd een originele, authentieke twist hebben. Mijn frisse, sprankelende fotografie maakt het helemaal af.

Wat je ziet op mijn beelden is bovendien authentiek: geen lijm, geen trucs. Wat ik vastleg, laat mensen watertanden, en is tegelijk puur en realistisch. 

Meer over mij weten? Lees dan eens dit interview! Hierin vertel ik over mijn favoriete gerechten en restaurants, voorbeelden, kookmissers en meer.

Mijn lezers en volgers

Mijn lezers en volgers zijn mensen met niet zoveel tijd, die wel graag met echte, verse ingrediënten willen koken. Ze zijn dan ook op zoek naar snelle, makkelijke recepten.

Die recepten maak ik, en altijd met een echte, eigen “Emma”-twist. Veel van mijn lezers en volgers hebben (jonge) kinderen. Ik zorg dan ook dat mijn recepten werken voor gezinnen!

Overigens houdt een groot deel van mijn volgers, ondanks hun gebrek aan tijd, veel van koken en bakken. Voor hen maak ik dan ook regelmatig uitgebreidere recepten.

Mijn lezers zijn ook met veel: per maand bezoeken 25.000 unieke bezoekers mijn blog.

Samenwerken met Emma

Dat kan natuurlijk! Er zijn verschillende manieren om met mij samen te werken. Hoe je het ook wilt: neem zeker even contact op!

Kerst 2023Kerst 2023