Over Emma

Black Friday 2023Black Friday 2023

Eten en koken is leven. Daarom is de heerlijkste recepten bedenken, maken en vastleggen mijn grote passie. De kers op de taart? Koken voor en eten met een tafel vol extended family en de lekkerste gerechten.

Over Emma van der Deijl foodfotograaf

Die liefde deel ik graag! Wat in 2013 begon als een kleinschalige foodblog om de recepten te delen waar mijn dinergasten om vroegen, is uitgegroeid tot een foodonderneming.

Na een jarenlange carrière als jurist bij de overheid, heb ik in 2020 besloten mijn hart te volgen en van mijn hobby mijn beroep te maken.

Al dat koken klinkt voor jou misschien als veel werk, maar ik maak het je graag gemakkelijk. Of je nu op zoek bent naar een full-service receptontwikkelaar, foodfotograaf en videograaf voor je bedrijf, of gewoon op zoek bent naar een gerecht om zelf op tafel te zetten.

Emma van der Deijl: culinaire content creator

In de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld van een eenvoudige foodblogger tot allround foodfotograaf, receptontwikkelaar en horecafotograaf. Dit doe ik uiteraard voor mijn eigen kanalen, maar ook voor andere bedrijven.

Echt eten

Wat mijn gerechten zo echt maakt? Ik werk zoveel mogelijk met pure ingrediënten en zorg dat mijn recepten altijd een originele, authentieke twist hebben. Mijn frisse, sprankelende fotografie maakt het helemaal af.

Met mij is dat niet anders: ik ben puur, oprecht, sprankelend en echt. Meer over mij weten? Lees dan eens dit interview! Hierin vertel ik over mijn favoriete gerechten en restaurants, voorbeelden, kookmissers en meer.

Mijn lezers en volgers

Mijn lezers en volgers zijn mensen met niet zoveel tijd, die wel graag met echte, verse ingrediënten willen koken. Ze zijn dan ook op zoek naar snelle, makkelijke recepten.

Die recepten maak ik, en altijd met een echte, eigen “Emma”-twist. Veel van mijn lezers en volgers hebben (jonge) kinderen. Ik zorg dan ook dat mijn recepten werken voor gezinnen!

Overigens houdt een groot deel van mijn volgers, ondanks hun gebrek aan tijd, veel van koken en bakken. Voor hen maak ik dan ook regelmatig uitgebreidere recepten.

Mijn lezers zijn ook met veel: per maand bezoeken 25.000 unieke bezoekers mijn blog.

Samenwerken met Emma

Dat kan natuurlijk! Er zijn verschillende manieren om met mij samen te werken. Hoe je het ook wilt: neem zeker even contact op!

Sint 2023Sint 2023