Tarieven Em’s Real Food

Je bent er klaar voor: professionele culinaire content voor jouw socials, kookboek of website. Want culinair is hotter dan ooit.

Je wilt gewoon gemak, en hoogwaardige culinaire content zonder gedoe. Regel ik voor je!

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

En dat scheelt je een heleboel tijd. Je bent geen tijd meer kwijt aan het bedenken en testen van een recept, boodschappen doen, koken, stylen, fotograferen, opruimen, afwassen en nabewerken!

Ook hoef je niet te investeren in professionele achtergronden en props of een professionele camera, dat neem ik je allemaal uit handen. En dan heb ik ook nog eens jaren gewerkt en geleerd om dit niveau te bereiken.

Voorbereiden van de shoot

Voorafgaand aan een fotoshoot overleggen we eerst: wat verwacht jij, welke sfeer wil je op de foto’s weergeven, hoeveel gerechten gaan er op de foto, zijn er backdrops en/of props nodig, wat voor formaat foto’s heb je nodig?

Foodfotografie kan zowel ter plaatse als in mijn studio thuis plaatsvinden. Ik kan hierbij gebruik maken van mijn eigen props en achtergronden, maar uiteraard ook van jouw props!

Ook kan ik props voor je sourcen en custom achtergronden voor je maken. Denk daarbij aan vinyl backdrops van ter plekke gemaakte foto’s, waardoor bijvoorbeeld een kenmerkende tegelwand terugkomt in de foodfoto’s.

Kosten foodfotografie

De tarieven voor mijn foodfotografie beginnen bij €800 per dag. Hoeveel foto’s we in die tijd maken, hangt onder andere af van of ik ook de foodstyling op me neem, waar de shoot plaatsvindt en hoe complex de sets zijn. Een vast tarief per foto kan ik je dus niet beloven. Ik bespreek dan ook graag met je wat er voor jou project in dit tarief valt!

Tarieven culinaire content social media

Voor Instagram ontwikkel ik graag en vaak korte, krachtige recepten, natuurlijk voorzien van sprankelende fotografie.

Voor een Instagrampost met een recept plus 1 of 2 foto’s op mijn feed of voor de eigen feed van jouw merk reken ik €400,-. Dit is overigens inclusief Stories.

Boven je budget? Neem dan ook zeker contact op, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen!

Bij deze tarieven ga ik ervan uit dat ik gewoon kan werken vanuit mijn thuisstudio. Natuurlijk kan ik ook op locatie komen! Neem daarvoor even contact op, dan bespreken we mijn tarief.

Reels

In 2022 kun je natuurlijk niet meer om video heen! Reels zijn dé manier om je bereik te vergroten.

Ook dát werk neem ik je graag uit handen! Van stop motion tot snappy bereidingsvideo en van achter de schermen tot superkorte trending video: wat je ook zoekt, je hoeft het niet meer zelf te doen. Mijn tarief voor een Reel is € 500,-.

Blogpost

Mijn website trekt maandelijks 25.000 unieke bezoekers. Een gesponsorde blogpost van een recept met fotografie met daarin jouw merk is dan ook een goede manier om je product onder de aandacht te brengen. Ik combineer dit altijd met een post op mijn socials. Reken hiervoor op een tarief van € 500,-.

Tarieven Em's Real Food

Culinaire content op projectbasis

Voor foodfotografie voor bijvoorbeeld boeken of websites werk ik doorgaans op projectbasis. Mijn projectprijs is gebaseerd op mijn bovengenoemde dagtarief. Wil je een precieze prijs weten, neem dan even contact met me op.

Reistijd en reiskosten

Em’s Real Food is gevestigd in Leiderdorp, bij Leiden. Bij mijn tarieven op projectbasis zijn reistijd en reiskosten altijd inbegrepen.

Algemene voorwaarden en auteursrecht

Je begrijpt dat er veel werk gaat zitten in het maken van culinaire content. Daarom bescherm ik mijn werk goed. Als voormalig jurist werk ik natuurlijk met algemene voorwaarden.

Het belangrijkste voor mij is dat het auteursrecht op mijn foto’s bij mij berust. Dat betekent dat mijn klanten de foto’s wel mogen gebruiken, maar niet mogen veranderen door er bijvoorbeeld een filter overheen te leggen. Ook mogen mijn klanten mijn foto’s niet doorverkopen.

Black Friday 2022Black Friday 2022