Eten in de vakantie – zomerse toetjes

Zomerse toetjes

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Bij zomerse maaltijden horen natuurlijk zomerse toetjes! Wellicht niet iedere doordeweekse dag, maar in de vakantie of in het weekend moet dat natuurlijk kunnen. Neem de tijd en tover de onderstaande plaatjes op tafel! Meer over koken op je vakantiebestemming lees je hier.

Eten in de vakantie

In de regenachtige Nederlandse zomers vind ik het fijn om af en toe te bakken. Bij mooier weer, ben ik vooral blij als ik snel klaar ben met bakken. Heb je liever hartige baksels in de zomer? Die recepten vind je hier. Te warm om te bakken? Hier vind je salades en koude soepjes!

Strikt genomen niet alleen een toetje, maar ook prima als ontbijt, dit zomerse bananenbrood. Fris door de limoen en de gember, met knapperige cashewnoten!

vakantie toetjes

Op zoek naar een supersnel toetje? Deze gegrilde nectarines staan binnen 10 minuten op tafel!

Vakantie toetjes

Chic, heerlijk en mooi: dit toetje is een heerlijke afsluiter van een zomers diner! Aardbeien en anijs vormen samen een fantastische combinatie in deze trifle.

Trifle met aardbeien en anijs

Een plaatje van een taart, dit exemplaar met pruimen en room! Het is even een klusje om alles voor te bereiden, maar dit is echt het ultieme recept voor een toetje in de nazomer.

Eten in de vakantie - zomerse toetjes

Zomerfruit over? Overrijp fruit in de fruitschaal? Gooi ze bij elkaar en maak er dit heerlijke dessert van!

Zomerfruit uit de oven

Weinig werk, snel op tafel en ook nog eens makkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld naar een picknick of barbecue. Deze zomerse blauwebessentaartjes hebben echt alles mee!

Liever een grote taart? Deze prachtige abrikozentaart met rozemarijn valt altijd in goede aarde!

Eten in de vakantie - zomerse toetjes

Liever perziken dan abrikozen? Deze supersimpele galette met perzik en rood fruit is niet alleen ontzettend lekker, maar staat ook nog een supersnel in de oven. Door de toevoeging van polenta extra crunchy!

Zomerse toetjes

En om met nog een taartje af te sluiten: deze beauties van gebakjes zijn gevuld met rood fruit gemarineerd in gin! Kan het feestelijker?

Kerst 2023Kerst 2023

Lees Interacties

Laat hier weten wat je er van vindt