De top 5 recepten van 2018!

Wauw, dank jullie wel! Dankzij jullie heeft Em’s Real Food een waanzinnig goed jaar gedraaid! Maar liefst 77% meer unieke bezoekers (welkom!) die met zijn allen 73% meer pagina’s bekeken dan in 2017. Ik ben zo trots op deze cijfers! Em’s Real Food is mijn – ietwat uit de hand gelopen…. – hobby, en dat ik daar zóveel mensen blij mee kan maken vind ik een enorme eer.

De top 5 recepten van 2018!

Bij terugkijken op het afgelopen jaar horen natuurlijk ook lijstjes, of nou ja, één lijstje in dit geval: de top 5 van meest bekeken recepten van 2018! Ik vind het altijd erg leuk om te kijken welke recepten jullie graag maken, en iedere keer weer ben ik verrast over welke recepten er het meest populair zijn. Zo schoten deze kerst mijn ovenaardappels, geglaceerde wortels en gegrilde inktvis opeens naar de top of the charts. Dat was voor deze drie echter niet genoeg voor een plek in de top 5 van dit jaar, die vind je hieronder.

Mij rest niets anders dan jullie lieve lezers vanuit een magisch mooi Frankrijk alvast een geweldig 2019 te wensen. Tot volgend jaar!

De top 5 recepten van 2018!

Top 5 recepten van 2018

Met stip op 1 staan de mosselen met roquefort. Die combinatie is dan ook goud!

Mosselen met roquefort

Met maar liefst 109% (!!) meer bezoekers is de nummer 2 een wel hele snelle stijger. De pompoen met feta uit de oven brak dit jaar alle records.

Pompoen met feta uit de oven

De nummer 3 raakte juist bezoekers kwijt. Als oude nummer 1 is dat echter geen punt, dus de dadels met spek uit de oven behouden hun plekje in de top 5.

Dadels met spek uit de oven

Misschien wel de grootste verrassing voor mij is de nummer 4: rijst met linzen. Een vegan gouwe ouwe bij mij thuis én op de site, maar met dit jaar opeens bijna 80% meer bezoekers.

Rijst met linzen

De hoogste nieuwe binnenkomer bevindt zich op nummer 5 en dat is de tajine met vis en groenten. Ook de afgelopen dagen blééf die voorbijkomen in de resultaten, dus kennelijk is hij ook populair geweest met kerst. Het is dan ook een plaatje, al zeg ik het zelf.

Tajine met vis en groenten

Het meestgelezen artikel dat geen recept was, is, zoals elk jaar mijn artikel over koken voor de vriezer. Dus zoek je nog iets te doen voor de rest van de kerstvakantie, dan is dit artikel een uitstekende bron van inspiratie om eens lekker eten te gaan invriezen.

Lees Interacties

Reacties

Laat hier weten wat je er van vindt