Mijn plannen voor 2021!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Klein beetje clickbait die titel: ik ga niet al mijn plannen en doelen voor 2021 met jullie delen, want een groot deel ervan wil ik nog even lekker op broeden. MAAR natuurlijk kan ik jullie wél vertellen hoe het begin van 2021 er op de site uit gaat zien.

Grote veranderingen

Want er staat nogal wat te gebeuren de komende maanden! Drie maanden geleden kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Na ruim 3 maanden verbouwen is het einde nu in zicht: deze en volgende week worden er vloeren gelegd en daarna is het een kwestie van schilderwerk bijpunten en gáán. Half januari gaan we verhuizen! Doodeng, weg van onze fijne plek en uit onze fijne straat. Naar een nieuw, groter huis, met een grotere tuin, een speeltuin voor de deur en een basisschool om de hoek.

Plannen 2021
Zo blij met hoe het dakterras geworden is!

Iets verder van het centrum van Leiden, met niet alleen een kantoor voor ons beiden, maar ook nog een kantoorbalkon voor als het lekker weer is! Het hele huis is de afgelopen drie maanden van top tot teen onder handen genomen. Garage bij de woonkamer getrokken, vloerverwarming op alle verdiepingen, het hele huis van onder tot boven opnieuw gestuct en geschilderd. Nieuwe wc’s, al het houtwerk binnen opnieuw in de verf, álle kozijnen vervangen. Eigenlijk hebben we alleen de badkamers ongemoeid gelaten wegens “goed genoeg”.

Mijn plannen voor 2021 met een grote uitdaging

Er is echter één grote maar: de keuken. Of beter gezegd: géén keuken. Onze waanzinnig mooie keuken komt namelijk pas over – slik – 6 weken. We zitten dus een paar weken zonder. Miiieeeep.

Hoe doe je dat, als foodblogger? Nou, gelukkig kan ik verdomd goed improviseren. En ik weet als de beste hoe je een hele vriezer volstopt met eten, hoe je lekker kunt koken met een slowcooker én als traybake. Want gelukkig gaat mijn slowcooker gewoon mee en zijn we voorzien van tijdelijke koelkast, vriezer en oven.

Plannen 2021
Check die kleuren!

Als het dan eenmaal af is, staat er een fotoshoot met de fantastische Jessica Vink op de planning. Want reken maar dat ik dan graag mijn keuken in volle glorie aan jullie en de rest van de wereld wil laten zien!

Spannende plannen in 2021

Dat neemt niet weg dat ik het in mijn broek doe voor de komende periode. H die begint met school. Verhuizen met 2 kinderen. Overleven zonder keuken, met alle spullen in dozen. Überhaupt leven uit dozen, want de grote wandkast in de woonkamer, voor alle zooi, komt nóg een maand later.

plannen 2021

Need help!

Dus heb je ervaring met kamperen in eigen huis, verhuizen met kinderen en/of de overgang naar de basisschool? Gooi al je tips op me, want god knows I’m gonna need ’em.

Lager pitje

Gezien het bovenstaande gaat Em’s Real Food de komende weken op een wat lager pitje. Enerzijds omdat ik domweg geen fatsoenlijke keuken heb en dus mijn inspanningen beperk tot receptontwikkeling voor opdrachtgevers, en anderzijds – en vooral – omdat op dit moment mijn gezin voorrang heeft bij de enorme veranderingen die ons de komende tijd te wachten staan.

I’ll be back

Natuurlijk blijven er gewoon recepten bijkomen, alleen wat minder vaak. Ook zal ik minder vaak online te vinden zijn. Zodra de boel een beetje op de rit is, ben ik er weer helemaal.

Voor nu wens ik jullie allemaal een fijne jaarwisseling en een heel gelukkig 2021!

Kerst 2023Kerst 2023

Lees Interacties

Laat hier weten wat je er van vindt