Samenwerken met Em’s Real Food

Samenwerken met wie? Mijn naam is Emma van der Deijl en sinds 2013 run ik Em’s Real Food. Ik ontwikkel en fotografeer recepten voor mensen die graag echt en lekker willen koken, maar daar weinig tijd voor hebben. Mijn website bereikt maandelijks 20.000 unieke bezoekers.

Em's Real Food samenwerken

Van origine ben ik jurist, en daarom zorg ik er altijd voor dat mijn teksten kloppen en juridisch houdbaar zijn. Mijn combinatie van creativiteit en zorgen dat zaken kloppen, maakt mij uniek voor samenwerkingen. Meer over mij lezen? Dat kan hier.

Doelgroep Em’s Real Food

Op mijn eigen website richt ik mij vooral op mensen met weinig tijd om te koken, die wel gezond en lekker willen eten, van pure ingrediënten, maar geen zin hebben om na een lange (werk)dag nog lang in de keuken te staan. Mijn doelgroep houdt ervan om in het weekend wat langer bezig te zijn met koken. Met nadruk zijn ze niet geïnteresseerd in kant-en-klare gerechten of pakjes.

Samenwerken

Samenwerken met Emma kan op allerlei manieren. Receptontwikkeling en foodfotografie zijn mijn core business, maar ook artikelen over reizen en lifestyle schrijf ik graag en vaak. Daarnaast maak ik regelmatig kookboekrecensies en schrijf ik over eten met kinderen.

Foodfotografie

Een recept is niet compleet zonder foto’s! Daarom heb ik mij de afgelopen jaren met diverse opleidingen verder ontwikkeld als foodfotograaf. Mijn stijl is fris en sprankelend, met een vleugje messy en rauw. Ik zet gerechten op de foto zoals ze zijn: maakbaar, overheerlijk en beeldschoon.

Receptontwikkeling

Na meer dan 7 jaar foodbloggen ben ik zeer ervaren in receptontwikkeling. De meest uiteenlopende ingrediënten en processen hebben voor mij geen geheimen meer.

Ook ben ik zeer thuis in receptontwikkeling voor personen die allergisch of overgevoelig zijn voor lactose, koemelk of melkeiwit. Ook veganistische recepten maak ik regelmatig en graag. Juist bij dit soort recepten is het van groot belang dat de receptuur correct en veilig is.

Bestaande samenwerkingen

Tot mijn klantenkring voor receptontwikkeling behoort onder meer HEMA. Voor HEMA ontwikkel ik korte, krachtige recepten voor op Instagram.

Samenwerken

Op Kidsproof schrijf ik bovendien over alles wat er in en om Leiden leuk is met kinderen, vooral natuurlijk op het gebied van eten.

Samenwerken met Em’s Real Food

Kortom, bent u op zoek naar een ervaren foodondernemer voor foodfotografie en receptontwikkeling? Dan ben u bij Em’s Real Food aan het juiste adres om samen te werken voor heerlijke recepten en sprankelende foodfotografie!

Over mij
Indiase korma van aubergine

Meer weten?

Neem dan contact op via info [at] emsrealfood.nl of het onderstaande contactformulier!

Media, uitgevers en perspakketten

Als thuiskok ben ik natuurlijk dol op kookboeken, en ik ontvang dan ook graag recensie-exemplaren van nieuw verschenen kookboeken! Ook blijf ik uiteraard graag op de hoogte van nieuwe producten, events en meer. Ik ontvang dan ook graag persberichten en uitnodigingen via info [at] emsrealfood.nl.

Em's Real Food zakelijk samenwerken

Contactformulier

NIEUW! Em's real food nieuwsbrief!
Schrijf je snel in!

Maximaal 1x per maand inspiratie van Emma in je mailbox.