Samenwerken met Em’s Real Food

Samenwerken met wie? Mijn naam is Emma van der Deijl en sinds 2013 run ik Em’s Real Food. Van huis uit ben ik jurist, en de combinatie van creativiteit en zorgen dat zaken kloppen, maakt mij uniek voor samenwerkingen! Inmiddels heeft mijn foodblog een groot bereik. Meer over mij lezen? Dat kan hier.

Em's Real Food samenwerken

Naast recepten schrijf ik op Em’s Real Food ook over lifestyle, reizen, eten met kinderen en schrijf ik kookboekrecensies.

Em’s Real Food richt zich voornamelijk op (fulltime) werkende mensen, die graag echt en gezond eten, maar geen zin hebben om na hun werkdag nog lang in de keuken te staan. Mijn doelgroep houdt ervan om in het weekend wat langer bezig te zijn met koken. Met nadruk zijn ze niet geïnteresseerd in kant-en-klare gerechten of pakjes, zakjes en aanverwante zaken.

Samenwerken met Em's Real Food

Zakelijke dienstverlening en samenwerkingen

Em’s Real Food kan voor (food)bedrijven onder meer de volgende diensten leveren.

Receptontwikkeling

Bent u op zoek naar een ervaren foodondernemer voor receptontwikkeling? Dan ben u bij Em’s Real Food aan het juiste adres om samen te werken voor heerlijke recepten en sprankelende foodfotografie.

De lekkerste rabarbertaart

De receptuur wordt uiteraard naar uw wensen ontwikkeld en compleet met bijpassende foodfoto’s aangeleverd. Ook het ontwikkelen van volledige (week)menu’s behoort tot de mogelijkheden.

Social media beheer

Voor mijn website beheer ik de social media kanalen. Hiermee heb ik dan ook ruime ervaring. Ik heb bovendien een uitgebreid traject gevolgd bij een contentexpert, zodat ik naast content ook bedreven ben ik het ontwikkelen van een social media strategie en contentplanning. Ook het meetbaar verhogen van de traffic tussen Em’s Real Food en uw kanalen valt hieronder.

Combinatie van diensten

Uiteraard behoort een combinatie van de bovenstaande diensten ook tot de mogelijkheden.

Meer weten over met mij samenwerken?

Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Em's Real Food zakelijk samenwerken

Kookboekrecensies

Als thuiskok ben ik natuurlijk dol op kookboeken, en ik ontvang dan ook graag recensie-exemplaren van nieuw verschenen kookboeken! In de loop der tijd heb ik er ook een heel aantal gerecenseerd. Een overzicht van mijn reviews staat hier.

Samenwerken overig

Pers

Uiteraard blijft Em’s Real Food graag op de hoogte van nieuwe producten, kookboeken, evenementen en meer. Ik ontvang dan ook graag persberichten en uitnodigingen. Neem (in verband met spam) voor mijn rechtstreekse e-mailadres contact met mij op via het onderstaande formulier. Ook indien u producten aan Em’s Real Food wilt toesturen, verzoek ik u via het onderstaande formulier contact met mij op te nemen.

Snelle Japanse bowl met noedels

Reviews

Ook (product)reviews passen binnen de dienstverlening van Em’s Real Food. Deze geef ik uiteraard alleen na uitvoerig testen van het product. Voor meer informatie, neem contact met mij op via het onderstaande formulier.

Contactformulier

Algemene voorwaarden


NIEUW! Em's real food nieuwsbrief!
Schrijf je snel in!

Maximaal 1x per maand inspiratie van Emma in je mailbox.