Samenwerken

Doelgroep

De doelgroep van Em’s Real Food is breed. Ik richt me voornamelijk op (fulltime) werkende mensen, die graag echt en gezond eten, maar geen zin hebben om na hun werkdag nog lang in de keuken te staan. Mijn doelgroep houdt ervan om in het weekend wat langer bezig te zijn met koken. Mijn lezers gaan koken leuker vinden naarmate ze het vaker doen. Met nadruk zijn ze niet geïnteresseerd in kant-en-klare gerechten of pakjes, zakjes en aanverwante zaken. Em’s Real Food heeft KvK-nummer 75393530.

Pers

Uiteraard blijft Em’s Real Food graag op de hoogte van nieuwe producten, kookboeken, evenementen en meer. Ik ontvang dan ook graag persberichten en vrijblijvende uitnodigingen. Neem (in verband met spam) voor mijn rechtstreekse e-mailadres contact met mij op via het onderstaande formulier. Ook indien u producten aan Em’s Real Food wilt toesturen, verzoek ik u via het onderstaande formulier contact met mij op te nemen.

Kookboekrecensies

Als thuiskok ben ik natuurlijk dol op kookboeken. In de loop der tijd heb ik er ook een heel aantal gerecenseerd. Een overzicht van mijn reviews staat hier.

Reviews

Em’s Real Food geeft ook graag eerlijke productreviews. Deze geef ik uiteraard alleen na uitvoerig testen van het product. Ik geef dan in een artikel mijn eerlijke mening. Dit betekent dat ik niet altijd positief zal zijn. Voor meer informatie, neem contact met mij op via het onderstaande formulier.

Voorbeeld van een eerdere review: Mamie Gourmande.

Winacties

Een manier om snel een grote groep volgers in aanraking te brengen met uw product, is een winactie via social media. Neem voor meer informatie contact met Em’s Real Food op.

Workshops voor kinderen

Em’s Real Food verzorgt ook kookworkshops op locatie voor kinderen (en volwassenen). Daarbij stel ik een driegangenmenu voor, dat ik samen met de kinderen maak, bijvoorbeeld: komkommermeloensoep vooraf, vervolgens zelfgemaakte tagliatelle met zelfgemaakte pesto en paprika-tomatensalade, gevolgd door aardbeientrifle.

Eerdere workshops o.a. als vrijwilliger voor Vinea Vakanties.

Contactformulier

[contact-form-7 id=”2702″ title=”Contactformulier 1″]