Samenwerken met Em’s Real Food

Samenwerken met wie? Mijn naam is Emma van der Deijl en sinds 2013 run ik Em’s Real Food. Ik ontwikkel en fotografeer recepten voor mensen die graag echt en lekker willen koken, maar daar weinig tijd voor hebben.

Na een jarenlange carrière als jurist bij de overheid, heb ik in 2020 besloten mijn hart te volgen en van mijn hobby mijn beroep te maken. Sindsdien is Em’s Real Food uitgegroeid van een foodblog naar een foodonderneming.

Binnen mijn bedrijf houd ik me bezig met foodfotografie en receptontwikkeling voor mijn klanten en natuurlijk voor mijn eigen website. Daarnaast ontwerp ik met regelmaat fotoachtergronden voor mijn klanten en voor mijn eigen foto’s. Deze zogenoemde backdrops zijn inmiddels ook te koop.

Ik ben slim en energiek, houd vast aan mijn doelen en kan mensen enthousiasmeren. Ik barst van de creatieve ideeën, ben sterk in communicatie en kan ingewikkelde zaken aan een breed publiek helder overbrengen. Meer over mij lezen? Dat kan hier.

Samenwerken met Emma van der Deijl
Foto: Jessica Vink

Doelgroep Em’s Real Food

Op mijn eigen website richt ik mij vooral op mensen met weinig tijd om te koken, die wel gezond en lekker willen eten, van pure ingrediënten, maar geen zin hebben om na een lange (werk)dag nog lang in de keuken te staan. Mijn doelgroep houdt ervan om in het weekend wat langer bezig te zijn met koken. Met nadruk zijn ze niet geïnteresseerd in kant-en-klare gerechten of pakjes.

Samenwerken

Samenwerken met Emma kan op allerlei manieren. Receptontwikkeling en foodfotografie zijn mijn core business, maar ook artikelen over reizen en lifestyle schrijf ik graag en vaak. Daarnaast maak ik regelmatig kookboekrecensies en schrijf ik over eten met kinderen.

Foodfotografie

Een recept is niet compleet zonder foto’s! Daarom heb ik mij de afgelopen jaren met diverse opleidingen verder ontwikkeld als foodfotograaf. Mijn stijl is fris en sprankelend, met een vleugje messy en rauw. Lees er hier meer over.

Receptontwikkeling

Na meer dan 7 jaar foodbloggen ben ik zeer ervaren in receptontwikkeling. De meest uiteenlopende ingrediënten en processen hebben voor mij geen geheimen meer.

Ook ben ik zeer thuis in receptontwikkeling voor personen die allergisch of overgevoelig zijn voor lactose, koemelk of melkeiwit. Ook veganistische recepten maak ik regelmatig en graag. Juist bij dit soort recepten is het van groot belang dat de receptuur correct en veilig is.

Bestaande samenwerkingen

Tot mijn klantenkring voor receptontwikkeling behoren onder meer HEMA en Mepal. Voor HEMA ontwikkel ik korte, krachtige recepten voor op Instagram.

Ook de Franse bakkerij Mamie Gourmande behoort tot mijn klantenkring. Voor Mamie Gourmande mocht ik hun volledige assortiment fotograferen.

Foodfotografie

Op Kidsproof schrijf ik bovendien over alles wat er in en om Leiden leuk is met kinderen, vooral natuurlijk op het gebied van eten.

Samenwerken met Em’s Real Food

Kortom, bent u op zoek naar een ervaren foodondernemer voor foodfotografie en receptontwikkeling? Dan ben u bij Em’s Real Food aan het juiste adres om samen te werken voor heerlijke recepten en sprankelende foodfotografie!

IJskoffie met oranjebloesemwater
IJskoffie met oranjebloesemwater

Meer weten?

Neem dan contact op via emma [at] emsrealfood.nl of het onderstaande contactformulier!

Media, uitgevers en perspakketten

Als thuiskok ben ik natuurlijk dol op kookboeken, en ik ontvang dan ook graag recensie-exemplaren van nieuw verschenen kookboeken! Ook blijf ik uiteraard graag op de hoogte van nieuwe producten, events en meer. Ik ontvang dan ook graag persberichten en uitnodigingen via info [at] emsrealfood.nl.

Contactformulier

NIEUW! Em's real food nieuwsbrief!
Schrijf je snel in!

Maximaal 1x per maand inspiratie van Emma in je mailbox.