De 5 beste borrelhapjes voor buiten

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Op een zomerse avond borrelen is misschien wel mijn grootste hobby. Daar horen natuurlijk lekkere hapjes bij! Mijn 5 beste borrelhapjes voor buiten vind je hier onder elkaar!

Beste borrelhapjes voor buiten

De 5 beste borrelhapjes voor buiten

Nadat ik ze steeds vaker tegenkwam op salades, besloot ik zelf eens te proberen om knapperige tuinbonen te maken als zoutjes. Dat was een groot succes, dus sindsdien staan ze hier regelmatig op tafel.

Geroosterde tuinbonen

Liever iets uit de frituur? Gefrituurde olijven zijn de perfecte borrelhap. Hartig en met een knapperig korstje, zoals bitterballen, maar dan met een heerlijke hartige olijf in het korstje!

Gefrituurde olijven met tahindip

Zomerser dan gazpacho wordt het natuurlijk niet. De klassieke versie is heerlijk, maar deze variant met oranje meloen vind ik stiekem nóg lekkerder, zeker als hapje!

Gazpacho met meloen

Op ieder feestje dat wij geven is dit Turkse borrelbrood een monsterhit. Knapperig brood, pittige tomatensaus en hartige, romige feta. Het voorbereiden is even een werkje, maar dat kan je ruim van tevoren doen. Daarna is het een kwestie van bakken in de oven en in stukjes snijden!

En stook je de barbecue vast op tijdens de borrel? Dan zijn deze vijgen met geitenkaas een heerlijk borrelhapje!

Vind je het te warm om hapjes te maken? De gazpacho kan écht altijd. En anders val ook ik gewoon terug op olijven, nootjes, chips en droge worst. Met een lekker glaasje pastis, of met een heerlijk glas wijn.

Hoe borrel jij het liefste in de zomer?

Kerst 2023Kerst 2023

Lees Interacties

Laat hier weten wat je er van vindt