Shortlist foodfotografie wedstrijd!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Persoonlijk houd ik wel van een hardloopwedstrijdje op zijn tijd, maar de enige wedstrijd die er voor mijn werk toe doet is de Pink Lady Food Photographer of the Year Award. Jazeker, ook in de foodfotografie bestaan er wedstrijden. Pink Lady is daarvan verreweg de grootste en de belangrijkste: ieder jaar sturen duizenden foodfotografen van over de hele wereld hun beelden in.

Ik stuurde dit jaar op het laatste moment 5 foto’s in, waaronder eentje die al sinds oktober in het mapje “Pink Lady” op mijn computer stond. Stiekem wist ik wel dat die foto grote kans maakte om geselecteerd te worden.

Extra bijzonder dus dat ik een paar weken geleden bericht kreeg dat juist deze foto op de shortlist staat in de categorie Food for the family!

Foodfotografie shortlist

Geloof me: ik ben waanzinnig trots!

Mijn foto, die nu de hele wereld over gaat.⁠

Mijn meisje, dat de hele wereld over gaat.

Mijn WERK, dat de hele wereld over gaat!

Trots op mijn foodfotografie

Op mezelf, voor alles wat ik geleerd heb over foodfotografie de afgelopen jaren. Voor alle uren werk die ik erin heb gestoken. Voor alle keren dat ik geen zin had. Voor het feit dat ik gedurfd heb om deze foto in te sturen.⁠

Vanwege het feit dat ik met alle mogelijk vormen van impostor syndrome en tegenzin foto’s heb geselecteerd om in te sturen, en eigenlijk toen al wist dat dit de grote kanshebber was.⁠

Wat een beloning!

Kerst 2023Kerst 2023

Lees Interacties

Laat hier weten wat je er van vindt