Beschuit met muisjes

Nieuws!

Em’s Real Food gaat uitbreiden: met een mini welteverstaan! In december 2016 verwachten mr. Em en ik een kindje! Hoog tijd dus voor een recept voor beschuit met muisjes.

Tot nu toe gaat alles goed, ik voel me prima en de buik groeit gestaag. Ik mis natuurlijk wel allerlei eten dat ik niet meer mag. En, heel gek: ik lust opeens geen vis en schaal- en schelpdieren meer. En dat terwijl ik er normaal dol op ben. Verder eet ik zo’n beetje alles wat los en vast zit, want elke twee uur heb ik weer trek!

Beschuit met muisjes

Beschuit met muisjes

Of ons kleintje een jongetje of een meisje is, blijft een verrassing. We zijn al wel druk bezig met het babykamertje en spullen verzamelen. Want man man man, wat heb je een boel nodig voor zo’n kleintje. En nooit geweten dat ik het zo leuk vond om een kamer van de grond af in te richten.

En dat van de grond af is letterlijk: aangezien het laminaat dat de vorige bewoners hadden gelegd, niet de hele vloer vormde, hadden we een strook beton in het kamertje. Nu ligt er dus in het hele kamertje een mooie nieuwe vloer. Verder is het weer fris geschilderd en kregen we van lieve vrienden hun babymeubels. Het begin is er dus!

Kinderkoken

Sommige vrienden vroegen al of er dan ook een kinderrubriek op de site komt, en dat sluit ik zeker niet uit. Onze mini krijgt natuurlijk ook echt eten, hoewel er aan recepten voor gestoomde broccoli en zoete aardappel natuurlijk weinig eer te behalen valt 😉 Ik denk dat ik me voor die tijd maar eens moet storten op wat kinderkookboeken!

Nou moet ik zeggen dat het onderstaande natuurlijk ook nauwelijks een recept is, maar toepasselijker dan dit, wordt het natuurlijk niet. Bovendien moeten mr. Em en ik natuurlijk wel nog even oefenen op die beschuiten met muisjes, voor het zover is!

Bereidingstijd: 3 minuten
Ingrediënten voor beschuit met muisjes voor 2:

  • 2 beschuiten naar keuze (ik vind de volkoren van Bolletje het allerlekkerst)
  • roomboter
  • roze en/of blauwe muisjes van De Ruijter

Besmeer elke beschuit met dik roomboter. Bestrooi met muisjes. Val aan.

Beschuit met muisjes

Lees Interacties

Laat hier weten wat je er van vindt