De 10 leukste cadeaus voor thuiskoks

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Met december in aantocht komt altijd weer de vraag: wat zet je op je verlanglijstje? Tenminste, dat is in mijn omgeving wel. Nou ben ik daarin vast niet de enige, dus ik heb de 10 leukste cadeaus voor thuiskoks voor je op een rij gezet.

Het mooiste servies dat ik de laatste tijd ontdekt heb, is dit kopje van Blubber & Glas, een Leids keramiekatelier.

De 10 leukste cadeaus voor thuiskoks

Kookboeken cadeau

Zelf weet ik altijd een stuk of wat kookboeken, maar zelfs ik vind het saai om uitsluitend kookboeken cadeau te krijgen. Dit vind ik de fijnste kookboeken van de laatste tijd.

Bistro Manon is een heerlijk boek voor gezinnen, barstensvol basisrecepten en combineertips. Ik ben fan, en mijn kinderen ook!

10 leukste cadeaus voor thuiskoks

Op zoek naar vegan inspiratie? Dan kan ik je Vegan Comfort van harte aanraden. De warme sfeer spat van de pagina’s en je merkt totaal niet dat je vegan eet.

Ik ben al jaren fan van Claudia Damen. Haar foodfotografie is echt next level, en haar nieuwe boek Zoet deeg is werkelijk een parel vol heerlijke recepten. En prachtige foto’s natuurlijk.

Keukengerei

Mijn favoriete stoofpan is deze van Le Creuset. Te groot of te prijzig? Ik ben ook een beetje op deze van BK.

De 10 leukste cadeaus voor thuiskoks

De fijnste spatel in mijn keuken is ook van Le Creuset. Na meer dan 10 jaar is hij aan vervanging toe, dus nu wil ik het liefst eentje die matcht met mijn pan.

De handigste manier om je lunch warm mee te nemen vind ik deze isolatiepot van Mepal. Mijn zoon heeft een blauwe, maar ik ben verliefd op dit ros├ęgouden exemplaar.

De 10 leukste cadeaus voor thuiskoks

Ook ros├ęgoud zijn deze lepeltjes van de Hema. Er is ook bestek van, en ik ben smoorverliefd. Dit toetje is trouwens kastanje panna cotta.

Tot slot, de beste keukengadget is wat mij betreft helemaal geen gadget, maar gewoon een goed mes.

De 10 leukste cadeaus voor thuiskoks

P.S. Deze post is niet gesponsord, maar de linkjes naar bol.com zijn een affiliate links. Dat betekent dat wanneer je via die link bestelt, ik een een beetje commissie krijg, zonder dat jij extra betaalt. Daar maak je me dus erg blij mee!

Kerst 2023Kerst 2023

Lees Interacties

Laat hier weten wat je er van vindt