De leukste recepten voor Pasen

De Paasdagen staan alweer voor de deur, dus hoog tijd voor een lijstje van de leukste recepten voor Pasen! Ik ben dol op een uitgebreid paasontbijt of paasbrunch met familie, dus daar zijn al mijn recepten geschikt voor, maar natuurlijk kun je ze ook op andere momenten serveren.

De leukste recepten voor je paasbrunch

Of je nu een bakker in hart en nieren bent of niet, mijn briocherecept mislukt nooit. Daarmee maak je de meest feestelijke broden en broodjes, zoals deze krans met frambozen en pistache.

Liever losse broodjes? Maak dan deze cranberrybroodjes met frosting!

Recepten met paaseitjes

Ik ben dol op paaseitjes, dus daarvan hebben we er altijd meer in huis dan eigenlijk goed voor ons is. Om te voorkomen dat ze onze neus uitkomen, maak ik er graag iets anders mee, zoals deze easter bark: chocolade met paaseitjes!

Wil je wat minder chocolade, combineer dan paaseitjes met pistache en bladerdeeg voor een geweldige crossover tussen Pasen en Ramadan!

Heb je toevallig een reuzenpaasei in huis, dan kun je daar een geweldige showstopper van maken door het te vullen met…. milkshake.

Hartige recepten voor Pasen

Je paasbrunch of paasontbijt is pas compleet met een paar hartige gerechten. Voor ultieme lentevibes maak ik graag deze knalgroene plaattaart mét eieren erop.

Ook een aanrader is deze flammkuchen met zalm, kappertjes en rucola. En je ziet, die kan prima naast yoghurt, croissants en ander zoet lekkers!

Lees Interacties

Laat hier weten wat je er van vindt