Foodfotograaf in Leiden: Emma van der Deijl

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Je hebt een (food) product of dienst waar je trots op bent. Jouw werk mag gezien worden! Maar dan wel graag stralend en sprankelend. Als je het zelf doet, wordt het best prima. Maar niet wat je voor ogen hebt. Eten watertandend lekker op beeld vastleggen is niet makkelijk voor je. Het kost je trouwens ook zeeën van tijd, en die heb je niet.

Eigenlijk heb je een foodfotograaf nodig om het goed voor elkaar te krijgen. Liefst eentje in de Randstad of (regio) Leiden, want iemand in de buurt is wel zo handig voor je.

Foodfotografie in Leiden

Dat treft! Ik (Emma van der Deijl) werk als foodfotograaf en horecafotograaf in Leiden en omstreken. Je foodfotografie door mij laten verzorgen, betekent frisse, sprankelende beelden die perfect bij jouw merk en doelgroep passen. Puur, vers en om meteen in te bijten, zo zet ik gerechten op beeld.

Emma, foodfotograaf bij Leiden

Ik ben dus Emma, foodfotograaf gevestigd bij Leiden. Leiden ligt middenin de Randstad, ingeklemd tussen het Groene Hart en de Bollenstreek. Nou zit ik in Leiderdorp, maar dat ligt direct naast Leiden, maar dan gunstiger voor de A4.

Ik werk veel vanuit mijn fotostudio aan huis, maar doe ook regelmatig shoots op locatie, zoals horecafotografie. Allebei is mogelijk!

Dus of je zoek je een foodfotograaf of horecafotograaf zoekt in Leiden, de Randstad, het Groene Hart, de Bollenstreek, of stiekem daarbuiten: neem contact met me op, dan ga ik voor je aan de slag!

Kerst 2023Kerst 2023