Wat at EM – weekmenu 46

In de tas (die op woensdag wordt bezorgd hier) deze week paddenstoelen, snijbonen, wortelen, bleekselderij en tomaten. In weekmenu 48 3x vegan, 1x vis, 2x vlees en 1x buiten de deur!

Maandag: Deze heerlijke Indiase pompoensoep. Romig, kruidig en nog vegan ook. Het recept staat hier.

Wat at EM - weekmenu 46

Dinsdag: Lasagna bolognese, met deze saus, extra courgette en heel veel kaas.

Wat at EM - weekmenu 46

Woensdag: Er was pompoensoep over en ik was moe, dus dat was makkelijk!

Donderdag: Gebakken paddenstoelen op toast, met salade.

Vrijdag: Een heerlijk wijnspijsdiner buiten de deur, met onder meer langoustines met avocado en citrus, zeebaars met geconfijte citroen, roodpootpatrijs met tarte tatin van vijgen, hazenrug en vanillesabayon. Een feestje!

Zaterdag: Kip Milanese (het recept staat hier) met snijbonen en gebakken aardappeltjes.

Wat at EM - weekmenu 46

Zondag: Pissaladière van rode kool. Losjes gebaseerd op dit recept, maar dan natuurlijk naar mijn inzicht. Met dit deeg, om te beginnen. En met dubbel S.

Wat at EM - weekmenu 46

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.