Twee jaar EM’s REAL FOOD

Twee jaar EM's REAL FOOD!

De tijd vliegt écht: het is al weer twee jaar geleden dat EM’s REAL FOOD van start ging. Mijn allereerste recept vind je hier, met betere foto’s inmiddels.

Ik vier twee jaar EM’s REAL FOOD vandaag met peren-rozemarijncake, gebaseerd op deze appelcake! Zie de variatietip onder dat recept voor deze beauty.

Twee jaar EM's REAL FOOD!

Om mijn blogverjaardag te vieren een overzichtje van de populairste recepten aller tijden op EM’s REAL FOOD:

Met stip op 1:

Zalm met lauwe salade van quinoa, avocado en komkommer

Wat at EM -weekmenu week 34

Op 2:

Lam met ras-el-hanout

Best lam ooit: met ras-el-hanout

Op 3:

Dadels met spek uit de oven

Dadels met spek uit de oven

Op 4:

Risotto met spruitjes, spekjes en champignons

risotto met spruitjes, spekjes en champignons op bord_1

En – tot mijn grote vreugde – ook in de top 5:

Tarte flambée/flammeküche/vlamkoek

Vlamkoek (tarte flambée, flammmekueche)

Ik sluit af met een paar bedankjes. Allereerst aan jullie allemaal! Zonder al mijn volgers en fans, was het natuurlijk lang zo leuk niet geweest, dus dank jullie wel! En een vraag aan jullie: wat zouden jullie hier graag zien? Laat het me weten via de comments, facebook of twitter!

En dan een bijzonder bedankje aan mijn meneer, Mr. Em. Dankjewel voor het bouwen van mijn website, voor het beheer en natuurlijk bovenal dat je mijn meneer bent!

Last but not least, a huge thank you to Deb and Ree, for being sources of inspiration.

Gepubliceerd op 29 september 2015

Over Em's Real Food

Ik kom vaak laat thuis, maar dat betekent niet dat mijn eten kant-en-klaar is. Ik kook graag, vaak en veel. Ik word gelukkig van een eettafel vol vrienden en heerlijk eten, maar ook van een bakje zelfgemaakte comfort food.

Lees Interacties

Leave A Reply