• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst

Em's Real Food

  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Avondeten
    • Doordeweeks
      • Max. 20 min
      • 20-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
    • Keukendagen
      • Hapjes
      • Voorgerechten
      • Hoofdgerechten
      • Nagerechten
    • Bakken
    • Drankjes
    • Vegetarische gerechten
    • Vegan gerechten
    • Melkvrije gerechten
  • Fotografie
    • Over Emma
    • Samenwerken met Emma
    • Blogs foodfotografie
    • Contact met Emma
    • Emma’s klanten
    • Privacy & cookies
  • Lifestyle
    • Uitjes
    • Emma’s lijstjes
    • Kookboekrecensies

Vis

Gevulde paprika's met sardientjes

Avondeten | 15m | 4.7

Gevulde paprika’s met sardientjes

Vistaco's

Avondeten | 40m

Vistaco’s met maïssalsa

Weekmenu 28

Vega

Em’s weekmenu – week 28

De lekkerste hapjes voor oudejaarsavond

Vega

De lekkerste hapjes voor oudejaarsavond

Zalmbrioche met twee sauzen

Avondeten | 50m

Zalmbrioche met hollandaisesaus en salsa van groene kruiden

Zalm met barbecuesaus uit de oven

Avondeten | 30m

Zalm uit de oven met barbecuesaus

Romanescosaus met pasta

Avondeten | 40m | 4.1

Romanescosaus met pasta uit Sicilië

Zelfgemaakte vissticks met zoeteaardappelfriet

Avondeten | 35m | 5

Zelfgemaakte vissticks met zoeteaardappelfriet

Mijn favorieten voor een weekmenu in de lente

Avondeten | 15m | 5

Gesmoorde tuinbonen met raapsteeltjes

Voorjaarsrisotto met vis

Avondeten | 25m | 4

Voorjaarsrisotto met vis

Traybake van zalmballetjes met broccoli

Avondeten | 30m | 5

Traybake van zalmballetjes met broccoli

Garnalen met citrussalade en pinda's

Avondeten | 15m

Garnalen met citrussalade en pinda’s

Vistaco's met sesam-misobroccoli

Avondeten | 25m | 5

Vistaco’s met sesam-misobroccoli

Pasta met venkel en tonijn

Avondeten | 20m | 5

Snelle pasta met venkel en tonijn

Zalm met citrus uit de lauwwarme oven

Avondeten | 10m | 4

Zalm met citrus uit de lauwwarme oven

Makreel met kardemom-notensalsa uit Simpel van Ottolenghi

Avondeten | 35m

Makreel met kardemom uit Simpel van Ottolenghi

  • « Ga naar Vorige pagina
  • Ga naar pagina 1
  • Ga naar pagina 2
  • Ga naar pagina 3
  • Ga naar pagina 4
  • Ga naar pagina 5
  • Ga naar Volgende pagina »

Footer

NIEUW! Em's real food nieuwsbrief!
Schrijf je snel in!

Maximaal 1x per maand inspiratie van Emma in je mailbox.

Op zoek naar een kookboek?

BAK! - Paul Hollywood

BAK! – Paul Hollywood – kookboekrecensie

Kookboekrecensie Een tafel vol

Een tafel vol – kookboekrecensie

Over Frituren

Over Frituren – kookboekrecensie

No waste groente - kookboekrecensie

No waste GROENTEN – kookboekrecensie

Recensie Persiana Elke Dag

Kookboekrecensie – Persiana Elke Dag

Meer recensies..

Mijn laatste berichten

Vegan havermout met banaan en kurkuma

Doordeweeks

Vegan havermout met banaan en kurkuma

BAK! - Paul Hollywood

Kookboekrecensies

BAK! – Paul Hollywood – kookboekrecensie

Vegan köfte

Avondeten | 45m

Vegan köfte uit Een tafel vol

Mini oliebollen met kaneel en sinaasappel

Zoet | 30m | 5

Mini oliebollen met sinaasappel en kaneel

Zoete pasteitjes met appel en ijs

Zoet

Zoete pasteitjes met appel en ijs

Back to top