Over mr. Em

Het brein achter deze website. Wat ik ook verzin aan uiterlijk, hij kan het maken. Hij is mijn man, mijn webmaster en mijn redder in website-nood.

Hij schroefde toen hij tien was voor het eerst een pc uit elkaar en is sindsdien hooked. Maakt al sinds zijn studententijd carrière in de cijfertjesbranche.

Strak in het pak, maar stiekem een computernerd. Heeft tijdens zijn schooljaren en studententijd maar zelden een baantje gehad, want verdiende zijn geld met websites bouwen. Droomde al jaren van een eigen website, maar zocht nog content.

Ook al sinds 2005 hooked aan Emma (en sinds 2014 ook officieel), hetgeen geheel wederzijds is. Toen zij na lang dubben een eigen website wilde, sprong hij een gat in de lucht: content! De koning van de webstatistiekjes en kekke extra’s.

Het enige waarin ik hem voorbijstreef: content maken. Recepten, foto’s en SEO: dát is mijn afdeling. Alle techniek leg ik in zijn handen.

Hij eet graag en lust alles, maar vindt het jammer als het fotograferen van het eindresultaat te lang duurt: hij eet zijn eten graag warm.

Is altijd bereid om een handje toe te steken in de keuken en is ook niet te beroerd om dat met een zo groot mogelijk mes te doen.

Kortom: zonder mr. Em geen Em’s Real Food!

NIEUW! Em's real food nieuwsbrief!
Schrijf je snel in!

Maximaal 1x per maand inspiratie van Emma in je mailbox.