De meestgelezen recepten van 2020

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Nadat ik van SEO-queen Gabriella vorig jaar van alles heb geleerd over SEO, vind ik het nog véél leuker om mijn statistieken bij te houden. En het blijft fantastisch om te zien dat ik jaar in jaar uit blijf groeien, en dit jaar met maar liefst 100%! En natuurlijk was ik ook weer benieuwd wat de populairste recepten van 2020 zouden zijn.

Dankjewel voor het lezen van mijn recepten in 2020!

Ik ben zó blij en dankbaar met al mijn lezers en volgers! Zonder jullie geen Em’s Real Food, en zonder jullie had ik dit jaar nóóit de sprong durven wagen om mijn baan op te zeggen.

Dus duizend maal dank, en alvast een fijne jaarwisseling!

En de 5 populairste recepten van 2020? Dat zijn deze! Stuk voor stuk aanraders, en dus onwijs leuk dat ze zo goed gevonden worden.

De 5 lekkerste recepten van Em’s Real Food

Met stip op 1: krokante tofu uit de oven

Dat snap ik wel, want wow, wat is dit toch een lekker gerecht! Ik houd absoluut niet van tofu, maar zó wel.

Krokante tofu uit de oven

Op 2: dadels met spek

Al jaren favoriet bij mijn dierbaren én bij mijn volgers. Steevast in de top 5, en ook in 2020 weer één van de populairste recepten op de site.

Populairste recepten van 2020

Op 3: cacaobrownies!

Brownies waarvoor je geen chocola hoeft te smelten. Voor alle thuisbakkers blijkt dat onweerstaanbaar. Knapperig van buiten, smeuïg van binnen. Ik heb hiervan trouwens ook nog een variant met zeezout en eentje met sesam.

Meestgelezen recepten van 2020

Op 4: zuurkoolstamppot met zoete aardappel en mosterd

Ook al jaren populair, en ik blijf het geestig vinden dat juist zo’n apart gerecht zo populair is. Blijkbaar is zuurkool voor veel thuiskoks toch een beetje een uitdaging 🙂

Zuurkoolstamppot met zoete aardappel en mosterd

En ten slotte: geroosterde tuinbonen

Vorig jaar op een hogere positie, dus het is goed te zien dat er dit jaar minder geborreld is! Wel is er veel meer geëxperimenteerd, want bij dit recept heb ik dit jaar allerlei vragen gekregen. Zo tof!

Hapjes voor oudejaarsavond
Kerst 2023Kerst 2023

Lees Interacties

Laat hier weten wat je er van vindt