Foodfotografie

Sinds 2021 werk ik – na ruim 7 jaar foodbloggen – als zelfstandig foodfotograaf en receptontwikkelaar in samenwerking met bedrijven. Uiteraard heb ik een portfolio van mijn werk.

Ik verzorg voor mijn klanten foodfotografie, al dan niet in combinatie met receptontwikkeling. Meer over mij weten? Klik dan hier!

Klanten foodfotografie

Daarbij kun je denken aan horeca, maar ook aan andere bedrijven in de foodsector en natuurlijk bedrijven die aan voedsel gerelateerde producten verkopen. Zo behoren HEMA en Mepal tot mijn klantenkring.

Ook aan de prachtige Franse bakkerij in Leiden, Mamie Gourmande behoort tot mijn klantenkring. Voor hun nieuwe website en hun social media kanalen heb ik hun volledige assortiment mogen vastleggen.

Wat mijn klanten zeggen over mij

Emma bedenkt unieke recepten met mooie receptfoto’s en bijbehorende copy. Ze heeft goed door naar wat voor content we opzoek zijn en neemt feedback goed op. Ze heeft weinig input nodig om met leuke ideeën te komen en komt afspraken altijd na. Daarnaast levert Emma het werk compleet aan: recept, foto, copy. Hierdoor kan het eigenlijk gelijk doorgeplaatst worden en dat is top! We zijn erg tevreden!

HEMA Nederland

Stijl van mijn foodfotografie

Mijn stijl van fotograferen is fris en sprankelend, met een rauw randje. Ik zet eten op de foto zoals het is: overheerlijk en beeldschoon. Maakbaar voor (mijn) recepten, maar bovenal vol sfeer. Eten is emotie, en een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Meer lezen over hoe ik te werk ga, kan hier.

Fotografie in de stijl van jouw bedrijf

Uiteraard zijn props en achtergronden op deze manier helemaal aan te passen aan de stijl van het bedrijf. En mijn frisse stijl van fotografie laat het eten zodanig sprankelen dat iedereen er direct trek van krijgt.

Ook trek gekregen? Neem dan contact op via emma [at] emsrealfood.nl! Eerst meer lezen over samenwerken met Emma kan natuurlijk ook.

NIEUW! Em's real food nieuwsbrief!
Schrijf je snel in!

Maximaal 1x per maand inspiratie van Emma in je mailbox.