Foodfotografie Emma van der Deijl – Em’s Real Food

Sinds 2021 werk ik – na ruim 7 jaar foodbloggen – als zelfstandig foodfotograaf. Ik verzorg natuurlijk foodfotografie in combinatie met receptontwikkeling, maar ook foodfotografie voor bedrijven in de foodsector.

Denk daarbij aan horeca, maar bijvoorbeeld ook aan de prachtige Franse bakkerij in Leiden, Mamie Gourmande. Voor hun nieuwe website en hun social media kanalen heb ik hun volledige assortiment mogen vastleggen.

Stijl van mijn foodfotografie

Mijn stijl van fotograferen is fris en sprankelend, met een rauw randje. Ik zet eten op de foto zoals het is: overheerlijk en beeldschoon. Maakbaar voor (mijn) recepten, maar bovenal vol sfeer. Eten is emotie, en een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Hoe gaat een foodfotograaf te werk?

Foodfotografie kan zowel ter plaatse als in mijn studio plaatsvinden. Ik kan hierbij gebruik maken van mijn eigen props en achtergronden, maar uiteraard ook van de props van de opdrachtgever.

Ook het sourcen van props en het maken van custom achtergronden behoort tot de mogelijkheden van mijn foodfotografie. Denk daarbij aan vinyl backdrops van ter plekke gemaakte foto’s, waardoor bijvoorbeeld een typische tegelwand terugkomt in de foodfoto’s.

Foodfotografie
Foto: Jessica Vink

Fotografie in de stijl van uw bedrijf

Uiteraard zijn props en achtergronden op deze manier helemaal aan te passen aan de stijl van het bedrijf. En mijn frisse stijl van fotografie laat het eten zodanig sprankelen dat deze overal tot zijn recht komt.

Trek gekregen? Neem dan contact op via info [at] emsrealfood.nl! Eerst meer lezen over samenwerken met Emma kan hier.

NIEUW! Em's real food nieuwsbrief!
Schrijf je snel in!

Maximaal 1x per maand inspiratie van Emma in je mailbox.