Em’s weekmenu – week 28

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Van heel veel kanten hoor ik dat de inspiratie voor een weekmenu vinden vaak het lastigst is. Daarom deel ik graag Em’s weekmenu van deze week met jullie!

Maandag: Ze stonden vorige week al op het menu, maar die dag haalde ik wat kraamkost uit de vriezer. Daarom vandaag burgers gebaseerd op deze bietenfritters. Lekker met tahinyoghurt op een broodje!

Em's weekmenu

Dinsdag: Mijn favoriete noedels (soba), met alle restjes groenten uit de wok en daarbij de waanzinnig lekkere tempehrotsjes uit Indorock.

Woensdag: Tijd om een oud recept van nieuwe foto’s te voorzien! Ovenrisotto met geroosterde broccoli op het menu.

Emma's weekmenu

Donderdag: Ook vandaag nieuwe foto’s op het menu, want we eten gevulde aubergine. De foto’s die daar nu nog bij staan, zijn om te janken, dus schrik niet.

Vrijdag: De snijbiet en raapstelen uit onze groentetas gaan deze week in de wok met flink wat knoflook en rode peper. Daarna gaan ze met een grote schep mascarpone in de mixer, zodat we een heerlijke pastasaus overhouden!

Em’s weekmenu: verwennerij in het weekend

Zaterdag: Eerst maar eens ontbijten met mijn overheerlijke banaan-kaneelwafels.

Em's weekmenu 28

‘ s Avonds staat er tian de légumes met een gegrild visje op het menu.

Tian de légumes

Zondag: Ik vier alsnog mijn verjaardag deze week. Voor het eerst met een etentje in de tuin, superleuk! Ik maak onder meer salmorejo, pasta pesto, tomatensalade, plus lekkernijen uit TLV en Sicilië.

Em's weekmenu

Zelf een weekmenu samenstellen

Wil je zelf je eigen weekmenu samenstellen? Download dan mijn gratis handige weekmenuplanner!

Em's weekmenu
Black Friday 2022Black Friday 2022

Lees Interacties

Laat hier weten wat je er van vindt