Na al die artikelen over weekmenu’s, leek het me leuk om jullie mijn weekmenu’s mee te laten kijken. Hierbij dan ook het eerste Em’s weekmenu!

Em’s weekmenu met ontbijt
We ontbijten hier regelmatig eenvoudig met yoghurt met fruit en granola of overnight oats. Deze week staan er echter ook vegan bananenbrood met zomerfruit en minimaal 1x pancakes op het menu.

Zomers weekmenu
Zondag: steak tartare met frietjes en Franse sperziebonensalade.

Maandag: Griekse spinazierijst met citroen en gebakken halloumi uit Home Made Basics van Yvette van Boven.
Dinsdag: flatbreads met wortel en zwarte bonen.

Woensdag: Siciliaanse bleekselderijkoekjes, dit keer met kruidige yoghurt in plaats van zoetzure salsa.

Donderdag: opnieuw een gerecht uit Home Made Basics, namelijk de bonensalade, met o.a. tuinbonen, sperziebonen en sugar snaps.
Vrijdag: BLT’s, met lekker dik spek, avocado, rijpe zomerse tomaten en natuurlijk dikke plakken geroosterd brood.
Zaterdag: deze bietenfritters, maar dan groter en dikker, zodat we ze als burgers kunnen eten op een broodje met veel saus en sla.

Zelf een weekmenu samenstellen
Wil je zelf je eigen weekmenu samenstellen? Download dan mijn gratis handige weekmenuplanner!
De mooie illustratie bovenaan deze pagina is trouwens van Studio Pioen.
Laat hier weten wat je er van vindt