Em’s weekmenu – week 27

Na al die artikelen over weekmenu’s, leek het me leuk om jullie mijn weekmenu’s mee te laten kijken. Hierbij dan ook het eerste Em’s weekmenu!

Em's weekmenu

Em’s weekmenu met ontbijt

We ontbijten hier regelmatig eenvoudig met yoghurt met fruit en granola of overnight oats. Deze week staan er echter ook vegan bananenbrood met zomerfruit en minimaal 1x pancakes op het menu.

Em's weekmenu

Zomers weekmenu

Zondag: steak tartare met frietjes en Franse sperziebonensalade.

Steak tartare

Maandag: Griekse spinazierijst met citroen en gebakken halloumi uit Home Made Basics van Yvette van Boven.

Dinsdag: flatbreads met wortel en zwarte bonen.

Em's weekmenu - week 27

Woensdag: Siciliaanse bleekselderijkoekjes, dit keer met kruidige yoghurt in plaats van zoetzure salsa.

Em's weekmenu - week 27

Donderdag: opnieuw een gerecht uit Home Made Basics, namelijk de bonensalade, met o.a. tuinbonen, sperziebonen en sugar snaps.

Vrijdag: BLT’s, met lekker dik spek, avocado, rijpe zomerse tomaten en natuurlijk dikke plakken geroosterd brood.

Zaterdag: deze bietenfritters, maar dan groter en dikker, zodat we ze als burgers kunnen eten op een broodje met veel saus en sla.

Em's weekmenu - week 27

Zelf een weekmenu samenstellen

Wil je zelf je eigen weekmenu samenstellen? Download dan mijn gratis handige weekmenuplanner!

De mooie illustratie bovenaan deze pagina is trouwens van Studio Pioen.

Gepubliceerd op 28 juni 2020

Over Emma van der Deijl

Ik maak gerechten voor echte mensen met echte levens. Simpel, snel en smakelijk.
Ik kook graag, vaak en veel. Ook op dagen met weinig tijd. Ik word gelukkig van een eettafel vol vrienden en heerlijk eten, maar ook van een bakje zelfgemaakte comfort food.

Lees Interacties

Leave A Reply