Ter inspiratie voor iedereen die inspiratie zoekt, en natuurlijk gewoon voor iedereen die nieuwsgierig is wat een foodblogger nou zoal eet: Emma’s weekmenu van week 30.
Emma’s weekmenu 30
Maandag: Als lunch deze tuinbonen met kiwi. Superfris, waanzinnig lekker en ook nog eens een plaatje om te zien.

’s Avonds vegan biryani met spitskool en courgette. Zelfgemaakte kraamkost uit de vriezer!
Dinsdag: Een oud recept een nieuw jasje geven: deze Indiase curry heeft nu prachtige nieuwe foto’s.

Woensdag: tomatentaart uit het boek Provence. Net als vorige week, maar deze was dan ook zó idioot lekker!

Donderdag: lunchen met courgetti met citroenricotta.

’s Avonds eten we geroosterde bloemkool en tuinbonen met feta-dillepesto.

Vrijdag: vistaco’s! Niet met broccoli dit keer, maar met tomaten-maïssalsa avocado.
Zaterdag: flatbreads met snijbiet, maïs en geitenkaas van de onvolprezen Smitten Kitchen.
Zondag: Aangezien er bleekselderij en wortel in de groentetas zitten, vind ik het hoog tijd om de voorraad (vegan) bolognesesaus in de vriezer weer eens aan te vullen. Dus die eten we dan ook meteen.

Zelf een weekmenu samenstellen
Wil je zelf je eigen weekmenu samenstellen? Download dan mijn gratis handige weekmenuplanner!
Laat hier weten wat je er van vindt