Emma’s weekmenu – week 30

Ter inspiratie voor iedereen die inspiratie zoekt, en natuurlijk gewoon voor iedereen die nieuwsgierig is wat een foodblogger nou zoal eet: Emma’s weekmenu van week 30.

Emma’s weekmenu 30

Maandag: Als lunch deze tuinbonen met kiwi. Superfris, waanzinnig lekker en ook nog eens een plaatje om te zien.

Zomerse salade van tuinbonen en kiwi

’s Avonds vegan biryani met spitskool en courgette. Zelfgemaakte kraamkost uit de vriezer!

Dinsdag: Een oud recept een nieuw jasje geven: deze Indiase curry heeft nu prachtige nieuwe foto’s.

Indiase curry met ei, spinazie en doperwten

Woensdag: tomatentaart uit het boek Provence. Net als vorige week, maar deze was dan ook zó idioot lekker!

Plaattaart met tomaten en tapenade

Donderdag: lunchen met courgetti met citroenricotta.

Courgetti met citroenricotta

’s Avonds eten we geroosterde bloemkool en tuinbonen met feta-dillepesto.

Bloemkool met feta-dillepesto

Vrijdag: vistaco’s! Niet met broccoli dit keer, maar met tomaten-maïssalsa avocado.

Zaterdag: flatbreads met snijbiet, maïs en geitenkaas van de onvolprezen Smitten Kitchen.

Zondag: Aangezien er bleekselderij en wortel in de groentetas zitten, vind ik het hoog tijd om de voorraad (vegan) bolognesesaus in de vriezer weer eens aan te vullen. Dus die eten we dan ook meteen.

Bolognese

Zelf een weekmenu samenstellen

Wil je zelf je eigen weekmenu samenstellen? Download dan mijn gratis handige weekmenuplanner!

Gepubliceerd op 20 juli 2020

Over Emma van der Deijl

Ik maak gerechten voor echte mensen met echte levens. Simpel, snel en smakelijk.
Ik kook graag, vaak en veel. Ook op dagen met weinig tijd. Ik word gelukkig van een eettafel vol vrienden en heerlijk eten, maar ook van een bakje zelfgemaakte comfort food.

Lees Interacties

Leave A Reply

NIEUW! Em's real food nieuwsbrief!
Schrijf je snel in!

Maximaal 1x per maand inspiratie van Emma in je mailbox.