Een dochter!

Als je mij volgt op Instagram of Twitter had je het grote nieuws al voorbij zien komen: op 6 mei zijn wij de ouders geworden van een prachtige dochter! Op het internet noemen we haar N, in het echt heeft haar naam natuurlijk meer letters :).

Een dochter

H is een trotse grote broer, die het liefst ieder moment van de dag bij zijn zusje zou willen zijn. Met mij gaat het boven verwachting goed.

Een dochter

Bevallen van een dochter

Nadat er bij H een ongeplande keizersnede nodig was om hem veilig ter wereld te brengen, kozen we bij N welbewust voor een geplande gentle sectio.Daardoor werd haar geboorte een totaal andere ervaring: rustig en prachtig!

Geboortefotograaf

Dankzij Jessica van VI-Photography hebben we bovendien prachtige foto’s van de dag voor de geboorte van N én van de ontmoeting tussen broer en zus. Jessica heeft bovendien de foto’s die in het ziekenhuis gemaakt zijn voor ons nabewerkt, zodat we een compleet fotografisch verhaal hebben over de geboorte van onze dochter.

Dochter

Voor jullie zijn voor de komende periode nog een heleboel recepten en artikelen gepland. Wij blijven voorlopig lekker in onze babybubbel!

Gepubliceerd op 20 mei 2020

Over Em's Real Food

Ik kom vaak laat thuis, maar dat betekent niet dat mijn eten kant-en-klaar is. Ik kook graag, vaak en veel. Ik word gelukkig van een eettafel vol vrienden en heerlijk eten, maar ook van een bakje zelfgemaakte comfort food.

Lees Interacties

Leave A Reply