Culinaire content creatie

Foodbloggen is natuurlijk in feite niet anders dan content maken, en dat maakt Emma een zeer ervaren culinaire content creator. Voor mijn eigen kanalen doe ik dit uiteraard al jaren, en ook voor de kanalen van mijn klanten maak ik tegenwoordig culinaire content.

Dit doe enerzijds door foodfotografie OF receptontwikkeling, en anderzijds juist door een combinatie daarvan. En juist die combinatie is vaak het leukst: recept en fotografie versterken elkaar!

Mijn klanten? Dat zijn verschillende partijen, van een lokale bakkerij tot HEMA en Simon Lévelt.

Mijn culinaire content maak ik zowel voor de eigen kanalen van merken als in de vorm van influencermarketing, net wat de voorkeur van mijn klanten heeft.

Wat mijn klanten over mijn werk zeggen

Mooie foodfotografie, puur en stijlvol in beeld gebracht. Inspirerende recepten!

Simon lévelt

Emma bedenkt unieke recepten met mooie receptfoto’s en bijbehorende copy. Ze heeft goed door naar wat voor content we opzoek zijn en neemt feedback goed op. Ze heeft weinig input nodig om met leuke ideeën te komen en komt afspraken altijd na. Daarnaast levert Emma het werk compleet aan: recept, foto, copy. Hierdoor kan het eigenlijk gelijk doorgeplaatst worden en dat is top!

HEMA Nederland

Samenwerken culinaire content creatie

Samenwerken met Em’s Real Food op het gebied van culinaire content creatie? Dat kan op verschillende manieren. Uiteraard is het mogelijk om voor één project samen te werken, maar uiteraard ook juist in terugkerende vorm. Terugkerende samenwerkingen zijn vaak erg tof, omdat je dan kunt voortbouwen op eerdere content!

Meer weten? Lees dan alles over samenwerken op deze pagina. Liever meteen contact opnemen kan natuurlijk ook: mail me daarvoor op emma [at] emsrealfood.nl of via mijn contactformulier!