Culinair consultant

Kerst 2021Kerst 2021

Of je nu de klantreis in je restaurant fijner en winstgevender wilt maken of hulp nodig hebt bij de opzet van je kookboek: als culinair consultant kan ik je erbij ondersteunen!

Maar wat doet een culinair consultant dan? Heel eenvoudig. Ik ondersteun jou bij het optimaliseren van je dienst of product in de foodbranche. Dat gaat van de klantreis bij een (online) dienst tot fysieke producten. Als zeer ervaren foodblogger met een enorme liefde voor koken en eten, weet ik als geen ander waar en hoe het beter kan (of moet!).

Culinair horeca consultant

Al sinds ik kan lopen ben ik een enorme terrastijger, dus het aantal horecazaken waar ik ben geweest, loopt in de duizenden. Zowel in Nederland als daarbuiten, en de best practices van al die zaken, heb ik stevig verankerd. Dus wil je weten hoe jouw zaak nóg beter zijn publiek kan bedienen, dan ben je bij mij als culinair consultant aan het juiste adres!

Ik zie dan ook heel snel waar de kink in de kabel van de klantreis zit. Van de reserveringsmodule op de website tot te weinig handdoeken in het toilet: ik leg de vinger op de zere plek én verzin samen met jou manieren om er iets aan te doen!

Kookboek consultant

Met een kookboekencollectie van honderden exemplaren weet ik wat een kookboek fijn en goed maakt. Samen met jou kijk ik wat jouw boekopzet nodig heeft om nóg lekkerder te lezen, kijken én koken. Ik recenseer regelmatig kookboeken, en de krenten uit de pap deel ik natuurlijk graag met jou!

Dat kan van alles zijn: meedenken over de planning van de fotografie zodat je mooie spreads kunt opnemen, het optimaliseren van de index of een mooi palet aan recepten.

Strategische consultancy

Natuurlijk denk ik ook graag mee over jouw (online) strategie! Een Instafeed waarvan het water je in de mond loopt, een website waarop iedereen blijft rondklikken of nét dat beetje extra waardoor je klanten komen terugkeren: ik breng het graag voor je in kaart.

Culinaire consultancy

Heb je andere vragen of wensen op het gebied van culinaire consultancy? Neem dan contact met me op, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen!

NIEUW! Em's real food nieuwsbrief!
Schrijf je snel in!

Maximaal 1x per maand inspiratie van Emma in je mailbox.