Baby H is hier!

 Sint 2020 Sint 2020

Bevallen!

Degenen die mij op instagram en/of twitter volgen, hadden het vast al gezien: ik ben bevallen! Op 16 december is onze prachtige zoon H geboren. Het was een heftige dag, want na 12 uur bevallen bleek er een keizersnede nodig om ons mannetje op de wereld te zetten. Die beslissing voelde op dat moment echt als een opluchting, maar het blijft raar hoe snel alles daarna verliep. Toen ik eenmaal op de operatietafel lag, was hij er binnen 5 minuten, luid schreeuwend en wel.

Na een paar dagen bijkomen in het ziekenhuis mochten we op 19 december naar huis, waar we een vermoeiende maar fijne kraamweek hebben gehad. Inmiddels zijn we redelijk gewend, en genieten we elke dag meer van onze mooie vent.

Hoewel het herstel behoorlijk pittig is, vind ik het toch ook wel erg fijn om niet meer zwanger te zijn. Ik ben nog niet zo mobiel, maar wel al 10 kilo lichter dan voor de bevalling. En ik mag weer alles eten! Dat werd dus sushi in het ziekenhuis, paté en steak tartare met kerst, broodjes rosbief, broodjes filet américain, champagne om te proosten op H, en rode wijn bij het eten! Mag dat echt? Ja, een klein glaasje vlak na de voeding is helemaal prima volgens de lactatiekundige. Wie ben ik om daaraan te twijfelen? ;)

Dag 2016, hallo 2017

Een jaaroverzicht laat ik achterwege, het grootste deel van 2016 stond voor mij in het teken van de zwangerschap, en dus lijkt dit me de perfecte afsluiter van het jaar.

Deze gelukkige mama wenst jullie allemaal een prachtig 2017, ook namens haar mannen!

Gepubliceerd op 31 december 2016

Over Emma van der Deijl

Ik maak gerechten voor echte mensen met echte levens. Simpel, snel en smakelijk.
Ik kook graag, vaak en veel. Ook op dagen met weinig tijd. Ik word gelukkig van een eettafel vol vrienden en heerlijk eten, maar ook van een bakje zelfgemaakte comfort food.

Lees Interacties

Leave A Reply