Achter de schermen: zakelijke portretshoot met Isabel

Een paar weken geleden ging ik met vriendin Isabel de stad in voor een zakelijke portretshoot. In haar woorden was het “de hoogste tijd” voor een nieuwe zakelijke profielfoto, dus daar gingen we dan, en jou neem ik graag mee achter de schermen!

Het werd een race tegen de klok omdat de NS tegenwerkte, maar gelukkig maak ik in een kwartier genoeg mooie foto’s om een album te vullen, dus aan een half uur hadden we meer dan genoeg tijd.

In dat halve uurtje “deden” we 4 locaties en 4 outfits, met zeker 6 kledingwissels. Zoveel? Jazeker, we hadden 1 pak, 1 jurk, 2 shirts en 1 extra jasje en die hebben we op heel veel manieren ingezet.

Kleurrijke zakelijke foto’s

Dat was ook wel nodig, want op LinkedIn spring je er met een kleurrijke profielfoto al snel uit, maar dan moet je die natuurlijk wel hebben.

Nou zit het kleurrijke uiteraard niet in kleding alleen, ook de achtergronden die ik kies, zijn over het algemeen lekker kleurig, zodat mijn modellen fris op de foto staan.

Snelle zakelijke portretshoot

Ondertussen was het vooral veel lachen, veel lopen en “jemig Em, wat doe je dit snel en efficiënt” stond ze erop, en DAMN, ik ben trots!

Dat is ook meteen hoe ik het liefste werk: lekker efficiënt. We kletsen wat, we lopen wat, we kletsen nog een beetje meer en ondertussen klik ik. En voor we het weten, hebben we een set foto’s om U tegen te zeggen, en zijn we alweer klaar.

Wil jij dat ook? Klik HIER!

Lees Interacties

Laat hier weten wat je er van vindt