8 jaar Em’s Real Food!

Nu 8 jaar geleden begon ik met een nieuwe hobby: foodbloggen.

Anders dan veel anderen in dit veld heb ik géén achtergrond in marketing.

Ook geen culinaire opleiding trouwens.

Mijn site begon ik omdat mensen die bij mij aten zo vaak naar mijn recepten vroegen.

Zelf op de foto gaan vind ik pas leuk sinds ik met Nadine van Spanje en Jessica Vink heb gewerkt.

Ik snap nooit hoe anderen worden bedolven onder de perspakketjes, en ik letterlijk nóóit een perspakket krijg. Al 8 jaar lang.

Ik doe niet aan kookdagen. Ik fotografeer gewoon wat we die dag eten.⁠

Ik schrijf niet op wat ik in de pan stop. Ik onthoud het gewoon en schrijf daarna het recept in 1x uit.⁠

Ik heb mezelf tot vorig jaar nooit als ondernemer gezien. Leek me maar eng en ingewikkeld.

Foodfotografie vond ik stomvervelend en lastig, tot de cursus van Denise Kortlever.

Ik voel me, omringd door foodbloggers, vooral zoals op de foto: hoe dóen ze dat? Hóe koken zij 10 recepten op een dag? En wat doen ze dan daarna met het eten? Hoezo hebben zij zoveel meer volgers op social?⁠

8 jaar Em's Real Food

Ik wil maar zeggen: ik ben geen standaard foodblogger.

Daarom ben ik des te trotser op wat ik de afgelopen 8 jaar bereikt heb!

Maandelijks tienduizenden (!) bezoekers. Een schare trouwe fans. Bijna 700 recepten op de site. Fijne klanten voor mijn foodfotografie en receptontwikkeling.

En het allerleukste? Dat is en blijft wanneer mensen laten weten dat ze mijn recepten hebben gemaakt. Dat verveelt letterlijk NOOIT.

Dus dankjewel! Voor het volgen, voor het koken, voor het sturen van berichtjes. Voor alles!

Lees Interacties

Laat hier weten wat je er van vindt